COVID-19 în MOLDOVA VACCINAȚI 826 262  INFECTAȚI  313 849(+1407)   TRATAȚI 294 229     DECESE 7172 (+34)   Mai multe detalii
Preşedintele stiri: 2946
Puterea stiri: 6730

Luc Montagnier: "Vaccinarea este o mare greșeală, consecințele căreia le vom vedea mai tîrziu"

4 sep. 10:00 (reactualizat 4 sep. 10:00)   Analitică
14574 3

Luc Antoine Montagnier este un virusolog francez, profesor, cîștigătorul în 2008 al Premiului Nobel pentru fiziologie și medicină pentru descoperirea virusului imunodeficienței (HIV) în 1983. Cavaler al Ordinului Legiunea de Onoare, cavaler al Ordinului Național ”Pentru Merite”, deținătorul a mai mult de alte 10 alte premii și titluri de onoare, enumerarea cărora ar ocupa o bună jumătate de articol.

În ultimii ani el este presat de o parte a "comunității științifice" pentru o serie de ipoteze îndrăznețe despre proprietățile ADN-ului. În 2010, Luc Montagnier a spus că a fost nevoit să "fugă din atmosfera terorii intelectuale din Franța".

Omul de știință a oferit acest interviu unei publicațiile franceze în luna mai a acestui an.

Acum un an, ați atras atenția publicului asupra faptului că virusul își are probabil originea în laborator. I-ați calmat pe toți spunînd că nu este nimic strașnic, deoarece natura își face treaba sa, iar virusul va deveni treptat mai puțin patogen. Întrebarea mea este următoarea: de unde au apărut diversele variante ale acestui virus?

E foarte simplu. Virusul a căpătat un număr mare de variante datorită vaccinării. Virusul are capacitatea de a se schimba, ca toate celelalte virusuri care conțin ARN. Gripa, de exemplu. Cu excepția faptului că genomul gripei este format din opt segmente. Foarte rar poți întîlni un virus cu un singur lanț ARN care poartă un număr atît de mare de gene, ca în cazul "Coroanei".


Totul este la limită aici. Deoarece replicarea ARN are loc prin mecanismul ADN, cele patru baze se copiază cu ajutorul unei enzime. Baze suplimentare apar prin intermediul legăturii de hidrogen. Și astfel, se creează un nou lanț, care se leagă de cel vechi. Adică, replicarea ARN care conține virus are loc ca și în virusurile ADN. Și eu am dovedit acest lucru. Acesta a fost subiectul muncii mele în anii șaizeci.

Am arătat că lanțul dublu de ARN face ca virușii de acest tip să fie nu numai mai infecțioși, ci și rezistenți la ribonucleaze - enzime care catalizează degradarea ARN-ului. În cazul "Coroanei", se formează un lanț dublu ARN extrem de stabil. Acest lanț este foarte greu de distrus. El este prea puternic. Molecula acestui virus este mult mai trainică, deoarece conține mai puțin lichid. Și ADN-ul este construit din molecule de apă, dar densitatea ADN-ului este de 1,7, în timp ce densitate ARN-ului este de 2. Înțelegeți, mai puține molecule de apă – mai multă densitate. Care este diferența la nivel molecular între: riboză și deoxiriboză, adică cu un grup OH mai puțin.

A fost confirmat ceea ce ați spus acum un an…

Da. Da, e o himeră. Virusul are o bază naturală. Și chinezii pot manipula cu acest lucru.

Cînd ne uităm la graficul OMS, vedem că, din momentul începerii vaccinării în ianuarie, numărul infecțiilor a crescut brusc, precum și cel al deceselor, în special în rîndul persoanelor tinere. Din cauza trombozei și așa mai departe. Care este părerea dvs. despre vaccinarea în masă (căci acum noi ne aflăm la etapa vaccinării în masă), în timp ce și fără vaccinare se putea de efectuat un tratament eficient și ieftin?

Aceasta este o mare greșeală, atît din punct de vedere științific, cît și medical. Acest lucru este inacceptabil. Vom vedea consecințele acesteia mai tîrziu. Datorită vaccinării apar noi variante ale virusului. Inițial, virusul a fost detectat în China. Se creează un vaccin împotriva tulpinii chineze. Ce i-a mai rămas de făcut virusului? El fie moare, fie caută o cale de a supraviețui. El mutează, iar noile sale variante sînt rezultatul vaccinării.

Puteți vedea acum în diferite țări, nivelul mortalității crește proporțional cu cel al vaccinării. Foarte multe persoane vaccinate se adresează la spital cu coronavirus. Aceasta înseamnă că virusul mutează și obținem o "versiune" a virusului care este rezistentă la vaccin.

Explicați-mi, deci se poate de vaccinat în timpul epidemiei?

Acest lucru este de neconceput. Mulți știu despre asta, dar tac! Epidemiologii știu despre acest lucru! Prin introducerea anticorpilor, ei înșiși creează condiții favorabile virusului pentru așa-numita selecție naturală. Aceasta primul rînd. Iar în al doilea rînd, acești oameni nu pot înțelege că natura folosește astfel de mijloace pe care nu le folosesc ei.

Specialiștii Pfizer spun că legăturile, unite cu ajutorul citozinei, sînt mai puternice decît legăturile unite cu ajutorul adeninei. Natura folosește un concept cunoscut artiștilor, dar nu și oamenilor de știință. Aceasta este o secvență armonioasă a numerelor.

Secvența Fibonacci. Toate variantele virusului se afirmă, conform acestei secvențe. Codul genetic este întrerupt. Regulile codului genetic determină ce aminoacid corespunde unui triplet (trei nucleotide consecutive) în ARN intermediar. Nucleotidele se pot schimba, mai ales ultima.

Puteți înlocui unul cu altul fără a schimba codul. Adică, aminoacidul nu va dispărea nicăieri. Dar variantele sale se înmulțesc după principiul secvenței Fibonacci. Și aici unul și același vaccin nu va ajuta. Ai produs un vaccin pentru o variantă a virusului, iar acesta deja se schimbă în alta.

Am aflat recent că s-a decis introducerea pașapoartelor de vaccinare.

Acesta este un act rușinos. Avem tot multe cazuri letale legate de vaccin, și asta doar acum. Acesta este doar începutul, căci pe urmă vom vedea ce se va întîmpla cu creșterea cazurilor de boli oncologice și așa mai departe.

Ce se va întîmpla cu ARN-ul intermediar în doi sau trei ani?

Cred că va avea loc replicarea ARN-ului (copierea datelor de pe o sursă pe alta-n. red.). Fie replicarea a avut deja loc prin vaccin, fie replicarea va avea loc mai tîrziu. Noi nu avem nici o posibilitate de a împiedica formarea lanțului dublu stabil ARN în celulă. Acesta este un joc de loterie.

Și care vor fi consecințele?

Nu se știe. Nimeni nu va spune.

Am aflat despre 150 de doze de vaccin, unde, de fapt, oamenii au fost injectați cu soluție fiziologică…

Vaccinul Pfizer se dizolvă în soluție fiziologică, dar experții au făcut ceva cu cutiile și este greu să le deosebești. Din această cauză și toată încurcătura. În general, se pare că, pe de o parte, introducem anticorpi, iar pe de altă parte, iar unele cazuri au confirmat acest lucru, contribuim la infectare. Tot mai mulți oameni vaccinați se re-infectează după introducerea vaccinului.

Dacă vi se va cere mîine să vă vaccinați, cum veți proceda?

Eu refuz să mă vaccinez. Aceasta este credința mea, eu nu trebuie să mă vaccinez.

Ce vreți să le spuneți celor 200.000 de medici generaliști?

Să se comporte ca niște medici, nu ca niște oi. Înțeleg că sînt presați și acționează din frică. Li se spune că dacă nu vaccinați, atunci sînteți un medic rău.

Profesorul Fortian se află în prezent în închisoare. Un alt medic care a încercat să trateze netradițional, de asemenea, a ajuns după gratii. Care este reacția dvs.?

Situația cu primul medic a provocat o anumită reacție, dar nimeni nu a reacționat în nici un fel în cel de-al doilea caz. A lipit omul niște plasturi pe piele, dar oare aceasta este o crimă?

Conform datelor oficiale, direct din cauza vaccinului în Europa au murit 10.000 de persoane. Nu eu am inventat, este numărul oficial al deceselor legate de vaccinarea universală. Este foarte mult. Și cine, în acest caz, trebuie tras la răspundere?

Bună întrebare. Dar pe Fortian l-au închis. Și nimeni nu spune nimic.

0
Recomandă:

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Adăuga comentariu

Demiterea și arestarea Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, au provocat reacții contradictorii în rîndul societății. Cum credeți că vor evolua evenimentele?
🔽🔽