COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un deputat a propus transmiterea ședințelor în "locurile de meditație" - în toalete (VIDEO)

Un deputat a propus transmiterea ședințelor în "locurile de meditație" - în toalete (VIDEO)

Deputatul din partea partidului "Spravedlivaia Rossia", Igor Moleacov, care a primit nu demult mandatul, a propus difuzarea ședințelor plenare în "locurile de meditație".

În opinia sa, acest lucru este necesar pentru ca deputații să nu rateze examinarea unor probleme importante. El a amintit că, recent, președintele Dumei de Stat i-a învinuit pe parlamentari de faptul că el nu a fost prezent atunci cînd s-a discutat problema alimentației calde gratuite pentru elevii de clasale primare, transmite Noi.md cu referire la life.ru.

"Atunci cînd se discută chestiuni importante, sînt acestea difuzate acolo? Cînd deputatul vede că se discută o problemă importantă, el, de exemplu, ar putea să se întoarcă repede în sală, iar dacă nu aude, atunci trebuie să asigurăm difuzarea acolo", a menționat el.


Această inițiativă a provocat o mulțime de emoții în sală. În special, președintele Dumei de Stat, Veaceslav Volodin, fiind amuzat, i-a propus lui Moleacov să scoată chestunea de pe ordinea de zi, dar acesta a refuzat. Atunci Volodin a cerut Comitetului de profil al Dumei de stat pentru reglementare să facă o listă a locurilor unde deputații "meditează".

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load