Sylvester Stallone a glumit pe seama știrii privind decesul său

Sylvester Stallone a glumit pe seama știrii privind decesul său

Actorul american Sylvester Stallone (71 de ani) a dezminţit într-o manieră amuzantă ştirea potrivit căreia ar fi murit din cauza cancerului.

Starul s-a folosit de reţelele sociale pentru a demonstra că este încă în viaţă şi pentru a pune capăt zvonului care a stârnit confuzie şi panică.După ce a fost nevoit să-şi dezmintă propria moarte, Sylvester Stallone a glumit pe seama fake news-ului care a făcut ocolul internetului şi i-a speriat pe fanii săi. „Vă rog să ignoraţi această prostie. Sunt în viaţă, bine, fericit şi sănătos, scrie adevarul.ro.

Sunt încă în joc şi lovesc!“, a transmis Stallone pe Instagram, împreună cu un citat inspiraţional ce face trimitere la noul său film: „Amintiţi-vă să apucaţi întotdeauna viaţa de gât şi să nu-i daţi drumul până ce nu aţi reuşit tot ce v-aţi propus.“ Ulterior, starul a glumit pe seama zvonului, publicând o filmare în care se prosteşte alături de fiicele sale – Sophia (19 ani) şi Sistine (19 ani) – şi scriind în dreptul clipului: „Le-am încuiat pe fetele mele afară în timpul unei furtuni cu grindină. Este minunat să te întorci din morţi!“

 

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load