COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Răspunsul lui Putin cu privire la Abhazia și Osetia de Sud

Răspunsul lui Putin cu privire la Abhazia și Osetia de Sud

Președintele rus, Vladimir Putin, a răspuns la pretențiile unei jurnaliste de la canalul georgian de televiziune ”Rustavi-2” privind Abhazia și Osetia de Sud, înainte de începerea summitului Uniunii Economice Eurasiatice din Erevan.

După ceremonia de fotografiere, liderul rus a mers împreună cu colegii săi de uniune în clădirea unde va avea loc summitul. În momentul în care liderii au trecut pe lîngă jurnaliști, o jurnalistă din Georgia l-a întrebat pe președintele Federației Ruse: „Cînd va începe Rusia <...> să-și retragă trupele de pe teritoriul Abhaziei și Osetiei de Sud?". Putin a răspuns: „Cînd vom lua o astfel de decizie”. La cuvintele jurnalistei precum că Rusia și-a asumat și mai devreme asemenea obligații, președintele a menționat: „Noi întotdeauna ne îndeplinim obligațiile”.

Summit-ul EAEU a început marți la Erevan. Se așteaptă ca liderii uniunii să aprobe Conceptul de formare a unei piețe financiare comune a uniunii, bugetul EAEU pentru anul viitor și o serie de decizii privind armonizarea legislației în domeniul transporturilor și energiei.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load