COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O vînzătoare de burgheri a devenit model după ce și-a publicat imaginea

O vînzătoare de burgheri a devenit model după ce și-a publicat imaginea

Internetul este plin de oameni care au reuşit să devină celebri după o singură fotografie sau un filmuleţ de cîteva zeci de secunde! Este şi cazul unei tinere din Marea Britanie, a cărei meserie era cît se poate de banală: vînzătoare de burgeri.

Doar că, la un moment dat, femeia a postat - pe Instagram - o poză în care apărea îmbrăcată într-un costum de baie. Fotografia a fost văzută de reprezentanţii unei agenţii de modelling, care a decis că englezoaica merită să fie celebră.

Ruby Wong în vîrstă de 24 de ani este acum model şi lucrează pentru case celebre. Cîştigă mii de lire pe fiecare săptămînă şi îşi permite să călătorească unde vrea. Însă viaţa ei nu a fost întodeauna aşa. Avea trei locuri de muncă, pentru a se putea întreţine. Vindea burgeri într-o rulotă şi nu visa niciodată că va ajunge un model, chiar dacă are are un aspect fizic atrăgător.


Ruby Wong nu ratează acum nicio ocazie să se distreze. După ce a devenit celebră tînăra a călătorit în aproape toată lumea şi a fost la festivaluri de muzică sau a făcut sporturi extreme. A ajuns în Dubai sau chiar în Miami, unde a încheiat un contract şi cu o agenţie americană de modeling.

De cînd veniturile ei au crescut, Ruby Wong îşi ajută şi familia şi chiar le face cadou vacanţe la New York sau în locuri exotice. Frumosul model spune că succesul ei este apreciat de multă lume. Chiar colegi din liceu sau din şcoala generală îi trimit mesaje prin care o laudă. Modelingul a devenit pentru Ruby Wong un stil de viaţă acum.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load