COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

O familie din SUA a stat la telefon 30 de ore cu tatăl lor grav bolnav

O familie din SUA a stat la telefon 30 de ore cu tatăl lor grav bolnav

La fel ca mulți oameni care și-au pierdut persoanele dragi din cauza infecției cu Covid-19, Abby Adair Reinhard nu a putut să fie la spital lîngă tatăl ei pe moarte, Don Adair, relatează CNN.

O asistentă s-a oferit să pună telefonul spitalului lîngă urechea lui Adair, iar Adair Reinhard și cei trei frați ai săi au putut să vorbească cu tatăl lor - mai mult de 30 de ore, pînă cînd a murit, potrivit CNN.

„A fost o binecuvîntare uriașă”, a spus Adair Reinhard. “Am putut să spun ceea ce trebuia să spun, știind că este sfîrșitul și, chiar dacă nu l-am putut vedea și nu am putut să-l țin de mînă, avînd acea conexiune prin telefon a fost incredibil de valoroasă”.

Cei trei frații, căre s-au alăturat convorbirii telefonice din Danemarca, Texas și Carolina de Nord au împărtășit amintiri, au cîntat melodii tatălui lor și și-au exprimat dragostea pentru el, a spus Adair Reinhard.


Adair, în vîrstă de 76 de ani, “nu putea vorbi, dar îl puteam auzi cînd respira. Și așa am avut timp prețios împreună”, a spus Adair Reinhard.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load