Jim Carrey a postat o caricatură cu președintele SUA şi cel al Ucrainei

Jim Carrey a postat o caricatură cu președintele SUA şi cel al Ucrainei

Actorul american Jim Carrey a desenat o caricatură avînd drept subiect întrevederea dintre președinții Statelor Unite și Ucrainei, Donald Trump și Vladimir Zelenski. Actorul şi-a postat caricatura pe contul său Twitter.

Kerry a descris întîlnirea președinților ca fiind o scenă din „Nașul” de Francis Ford Coppola, intitulînd caricatura „Tatăl-coţcarul îi face lui Zelenski o ofertă pe care acesta nu o poate refuza”. „Odată, deși această zi ar putea să nu mai vină cîndva, îţi voi cere o favoare și pînă atunci te rog de acceptă acest cadou sub formă de asistență militară de ziua nunții fiicei mele”, se arată în textul de pe imagine.

Camera Reprezentanților din SUA a lansat, la 25 septembrie, procedura de impeachment a lui Trump. Motivul a fost conversația sa la telefon cu liderul ucrainean Vladimir Zelenski: membrii Partidului Democrat doresc să demonstreze că șeful Statelor Unite a comis presiuni asupra omologului său ucrainean pentru ca acesta din urmă să stimuleze o anchetă de corupție împotriva fiului lui Joe Biden. În același timp, Biden este considerat cel mai promițător oponent al lui Trump pentru alegerile din 2020.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load