COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Întreaga familie a unei celebre actrițe a fost infectată cu COVID-19

Întreaga familie a unei celebre actrițe a fost infectată cu COVID-19

Vedeta filmului indian şi una dintre cele mai frumoase femei din lume, actriţa Aishwarya Rai Bachchan, a fost testată pozitiv pentru COVID, transmite emedicina.md.

Aceasta a primit vestea că testul ei este pozitiv la o zi după ce socrul şi soţul ei, Amitabh Bachchan, respectiv Abhishek Bachchan, la rîndul lor actori, au fost confirmaţi pozitiv şi internaţi în spital, transmite emedicina.md cu referire la Okmagazine.ro.

Oficialii indieni au declarat că cei doi bărbaţi sînt într-o stare stabilă şi că nu există complicaţii. Aishwarya Rai şi fiica ei în vîrstă de opt ani, ambele confirmate cu COVID, se află în autoizolare la domiciliu şi nu prezintă simptome.


Vestea a fost dată de soţul frumoasei indience, pe pagina lui de Twitter, acesta completând că restul familiei, printre care şi mama lui, a fost testată negativ.

Vedeta de 46 de ani, fostă cîştigătoare a concursului Miss World în 1994, şi soţul ei cu doi ani mai tînăr sînt căsătoriţi din anul 2007 şi au un singur copil, o fetiţă cu numele Aaradhya.

Amitabh şi Abhishek Bachchan vor rămâne în spital pînă în momentul în care doctorii vor dispune că starea lor este destul de bună pentru externare.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load