COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

În Belarus se îndreaptă a doua navă cu petrol american

În Belarus se îndreaptă a doua navă cu petrol american

Cea de-a doua navă cu petrol american pentru Belarus se încarcă în portul Beaumont, iar sosirea următoarelor 80 de mii de tone de petrol în portul Klaipeda (Lituania) este așteptată pe 6-8 august.

Despre acest lucru a anunțat joi purtătorul de cuvînt al concernului "Belneftehim", Alexandr Tișcenko, transmite tass.ru.

"Conform planului de aprovizionare din august, astăzi, în portul American Beaumont se încarcă și se pregătește de pornire în Belarus un petrolier cu 80 de mii de tone de petrol White Eagle Blend (WEB). Termenul de sosire în Klaipeda - 6-8 august", a spus reprezentantul "Belneftehim".


Belneftekim a reamintit că acesta este a doua navă petrolieră în acest an, ca parte a cooperării belaruso-americane privind diversificarea aprovizionării cu petrol pentru rafinăriile din Belarus. Tipul WEB este un amestec de tipuri de petrol (două americane și unul canadian). El este special conceput pentru rafinăriile europene orientate spre Urals rusești.

Primul tanc petrolier american în valoare de aproximativ 80 de mii de tone a ajuns în portul Klaipeda la începutul lunii iunie, apoi material primă a fost livrată cu transportul feroviar la SAD "Naftan".

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load