COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Elton John a rămas fără voce, din cauza unei pneumonii

Elton John a rămas fără voce, din cauza unei pneumonii

Vizibil tulburat, Sir Elton John a fost nevoit să-și întrerupă duminică un concert pe care îl susținea în Noua Zeelandă.

Muzicianul, în vîrstă de 72 de ani, și-a pierdut vocea chiar la mijlocul recitalului pe care îl dădea pe stadionul Mount Smart din Auckland.

„Tocmai am rămas fără voce. Nu pot să cînt”, a spus publicului Sir Elton John. „Trebuie să plec. Îmi pare rău”, a mai spus artistul, aparent în lacrimi, aplecîndu-se peste pian și scuturîndu-și capul.

A părăsit scena mergînd destul de greu, cu ajutorul unor asistenți, dar în ovațiile publicului, transmite Noi.md cu referire la Digi24.


În urmă cu o săptămînă, Elton John urca pe scena Galei premiilor Oscar, unde melodia „(I’m Gonna) Love Me Again”, pe care a compus-o pentru filmul autobiografic „Rocketman”, a fost declarată „cel mai bun cîntec original”.

La puțin timp după ce a părăsit scena, artistul le-a adresat un mesaj emoționant fanilor, pe Instagram: „Am cîntat cu toată inima, pînă ce vocea nu m-a mai ajutat. Sunt dezamăgit, foarte tulburat și supărat. Am dat tot ce aveam. Multumesc pentru sprijinul vostru extraordinar și pentru toată dragostea pe care mi-ați arătat-o tot timpul spectacolului din seara aceasta. Vă sunt recunoscător pentru totdeauna. Cu dragoste, Elton”, a scris Elton John.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load