COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Donald Trump se crede Rocky Balboa

Donald Trump se crede Rocky Balboa

Donald Trump a postat miercuri pe Twitter o fotografie în care și-a atașat chipul pe bustul gol al boxerului Rocky Balboa, legendarul personaj de film jucat de Sylvester Stallone.

Președintele american nu a însoțit postarea cu niciun comentariu, dar face aluzie în mod evident la ”torsul magnific” cu care s-a lăudat pentru a respinge zvonurile că ar fi avut o criză cardiacă, informează Agerpres.

Purtînd centura aurită de campion, mănuşi de box mari şi roşii şi cu corpul lucind lîngă corzile ringului, omagiul adus afişului la filmul ”Rocky III” este evident, consideră France Press. Singurele diferenţe sînt chipul şi coama blondă a preşedintelui primei puteri mondiale în locul actorului Sylvester Stallone, pe care îl cunoaşte şi îl apreciază de mult timp.Fără niciun comentariu explicativ din partea preşedintelui, acest tweet intervine după speculaţii privind starea sănătăţii sale în urma vizitei surprinzătoare la un spital militar din apropierea Washingtonului la jumătatea lunii noiembrie, care l-au indignat pe septuagenarul de la Casa Albă. Marţi seara, în faţa miilor de simpatizanţi în Florida, Donald Trump, de 73 de ani, criticase zvonurile conform cărora ar fi avut o criză cardiacă.

Potrivit lui Trump, acestea ar fi început să circule în special din cauză că nu purta cravată în cursul vizitei la un spital.

Donald Trump: „Şi este adevărat, eu nu purtam cravată. Pentru ce aş purta o cravată dacă primul lucru pe care îl fac ei este să-mi spună: Scoteţi-vă cămaşa, domnule, arătaţi-ne acest tors magnific! Nu s-a mai văzut niciodată un tors ca acesta”.

Montajul a fost redifuzat şi a devenit viral pe internet, în ajunul marii sărbători americane Ziua recunoştinţei, pe care Donald Trump o petrece în familie, în luxoasă sa reşedinţă de la Mar-a-Lago, în Florida.

Ameninţat de o procedură de destituire în dosarul ucrainean, miliardarul denunţă o ”vînătoare de vrăjitoare” desfăşurată de opoziţia democrată în Congres, care – potrivit lui – nu lucrează în serviciul americanilor, într-atît este de preocupată să-l înlăture. ”Congresul nu lucrează în această săptămînă, dar preşedintele Trump, da”, a indicat serviciul său de presă miercuri.

Fostul om de afaceri a sosit în cursul dimineţii pe terenul de golf care îi poartă numele la West Palm Beach, cu o oră de a-şi posta fotomontajul.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load