TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cum și-a trădat țara un jurnalist georgian?

Cum și-a trădat țara un jurnalist georgian?

Jurnalistul georgian, prezentator al postului de televiziune "Rustavi 2", Georgy Gabunia, și-a trădat serios țara prin comportamentul său nedemn - înjurîndu-l pe președintele rus Vladimir Putin, iar această acțiune nevrednică va avea consecințe asupra conducerii politice a Georgiei și a întregii țări.


Această opinie a fost exprimată de istoricul, politologul, fostul deputat al Parlamentului Republicii Moldova (2010-2014) Zurab Todua, transmite Noi.md.


El a scris pe pagina sa de pe o rețea socială că, în toate timpurile, liderii statelor, reprezentanții comunității politice, ai mass-media, după ce au apărut și și-au ocupat locul în societate, au înțeles că există anumite limite ale permisiunii. Și că, chiar și în timpul unor acțiuni militare, nu trebuie să cobori pînă la lupta primitivă, măcar pentru faptul că aceasta este o dovadă a neputinței și a fricii.


"Acest jurnalist, din cauza insuficienței cerebrale acute, nu și-a dat seama că postul de televiziune nu este o piață sau un loc marginal al gării. El a trădat (aparent intenționat și la comandă) conducerea politică a țării și întreaga Georgie. Președintele, premierul și restul vor trebui să "netezească colțurile" încă mult timp înainte, iar o simplă "condamnare" nu este suficientă aici", a spus Zurab Todua.


Trebuie remarcat faptul că, recent, prezentatorul de pe canalul de televiziune "Rustavi 2", Georgy Gabunia, și-a început emisiunea de autor "P.S." cu un limbaj obscen împotriva președintelui Federației Ruse, Vladimir Putin, în limba rusă.


Președintele georgian, Salome Zurabishvili, a condamnat remarcile obscene ale lui Georgy Gabunia împotriva președintelui rus Vladimir Putin, menționînd că condamnă fără echivoc discursurile de ură, agresiunea verbală, insultele și declarațiile provocatoare făcute pe ”Rustavi 2”. "Ei se opun tuturor tradițiilor georgiene, servesc doar pentru a separa și intensifica tensiunile din țară, cu Rusia și în regiune", a scris ea.


La rîndul său, premierul georgian, Mamuka Bakhtadze, a acuzat acest prezentator de provocare.Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load