COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cîteva funcții ale YouTube vor fi eliminate

Cîteva funcții ale YouTube vor fi eliminate

Google nu are foarte multe răbdare cu funcțiile și serviciile care nu sînt foarte populare. Din acest motiv, oficialii companiei americane au decis să elimine mai multe funcții importante din Youtube.

Pentru a-și menține relevanța în piață și pentru a nu face investiții suplimentare într-un serviciu care nu este popular, Google își actualizează deseori aplicațiile de mobil și serviciile online. Cea mai nouă restructurare vizează YouTube, cel mai îndrăgit serviciu de streaming din lume.

În urmă cu cîțiva ani, Google a încercat să concureze cu Facebook sau WhatsApp prin introducerea unei funcționalități de chat în aplicația YouTube. Practic, puteai să te conversezi cu alți utilizatori de YouTube in-app, după ce te autentificai cu contul tău de Google. Puteai trimite mesaje și, în mod previzibil, puteai partaja clipuri video.


Cel mai probabil, funcția respectivă ți-a sărit în ochi în momentul în care ai încercat să trimiți de pe YouTube un clip unui prieten. În mod real însă, prea puțini oameni au folosit-o atît de intens încît să fie percepută ca relevantă pe termen lung. Din acest motiv, s-a decis desființarea ei începînd cu 18 septembrie.

Ar trebui să fii notificat de această schimbare atît prin intermediul unei notificări in-app, cît și printr-un email. După 18 septembrie, nu vei mai putea partaja clipuri de pe YouTube decît prin intermediul unor aplicații terțe, prin SMS, Email sau orice alte progrămele ai instalate pe mobil.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load