X 
Transnistria stiri: 1435
Preşedintele stiri: 4033

Monetizarea pe YouTube: ce spune ministrul Digitalizării

2 apr. 10:30   Societate
2116 0

Platforma Youtube, care afișează din nou reclame utilizatorilor din Republica Moldova, este într-o perioadă de testare, afirmă ministrul Economiei, Dumitru Alaiba.

„Este vorba despre o perioadă de test. Ce o să decidă cei de la Google nu pot să vă spun. A fost inclusiv o discuție pe care am avut-o și eu cu ei.

Nu cred că vreau să comentez o decizie comercială, mai ales cînd ea încă nu este luată, pentru a nu influența într-un fel sau altul”, a declarat Dumitru Alaiba în cadrul emisiunii „Ora Expertizei”, notează Noi.md cu referire la jurnal.

Ministrul Dezvoltării Economice și Digitalizării a precizat că autoritățile de la Chișinău sînt în comunicare cu cei de la Google pe mai multe subiecte.

„Același Google Maps a venit ca urmare a acestor comunicări pe care le avem noi. Google ne ajută cu securitatea cibernetică. sîntem în comunicare și pe alte inițiative”, a adăugat Alaiba.


Amintim că pe segmentul moldovenesc de YouTube și pe aplicațiile videohostingului a reapărut publicitatea, care a dispărut acum cîțiva ani. Dacă va avea succes, pentru creatorii moldoveni de conținut va apărea și monetizarea.

2
0
0
1
8

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?