COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Cel mai mic om din lume: la vîrsta de 28 de ani are doar 76 cm

Cel mai mic om din lume: la vîrsta de 28 de ani are doar 76 cm

Nick Smith, un locuitor al statului american Georgia, la vîrsta de 28 de ani are doar 76 de centimetri din cauza dwarfismului, astfel fiind considerat unul dintre cei mai mici bărbați de pe planetă.

De ziua sa de naștere el a fost fotografiată împreună cu fratele sau de 25 de ani, Levi, a cărui înălțime este de 1,96 centimetri, transmite NOI.md cu referire la lenta.ru.

Diferența mare de înălțime nu împiedică frații să se distreze și să joace jocuri sportive, cum ar fi baseball-ul. Mama lor, Shelly,spune medicii au avertizat-o că Nick ar putea avea probleme de sănătate și ar putea să nu ajungă la vîrsta de adult.

"Nici nu am putut visa că va trăi pînă la 28 de ani. Dar nu putem spune cu siguranță dacă va fi cu noi la următoarea sa zi de naștere. Nick își trăiește viața din plin, în pofida temerilor medicilor", a remarcat Shelly.


Mama mărturisește că mereu își face griji de viitorul fiului său. Chiar și o mică răceală ar putea avea un impact grav asupra sănătății sale. În ciuda tuturor dificultăților, familia lui Nick se bucură de orice ocazie de a petrece timpul cu el.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load