Actorul Luke Perry a muri

Actorul Luke Perry a muri

Actorul american Luke Perry, devenit celebru pentru rolul jucat în serialul "Beverly Hills, 90210", a decedat, anunță surse citate de presa internaţională.


Luke Perry a decedat la vîrsta de 52 de ani, în urma unui atac cerebral masiv.


Actorul a fost internat pe 27 februarie în Spitalul "St. Joseph" din Burbank, California, fiind diagnosticat cu accident cerebral, a fost apoi sedat, iar decesul s-a produs luni dimineaţă, informează BBC şi TMZ.com.


Informaţia a fost confirmată de purtătorul său de cuvînt, Arnold Robinson, pentru abc.com.


"A fost înconjurat de copiii Jack şi Sophie, de logodnica Wendy Madison Bauer, fosta soţie, Minnie Sharp", precum şi de alte rude apropiate, a spus acesta, precizînd că nu vor mai fi furnizate alte detalii pentru moment.


Născut Coy Luther Perry III, în Mansfield, Ohio, crescut în comunitatea mică din Fredericktown, Perry s-a mutat la Los Angeles pentru a urma o carieră în actorie după ce a terminat liceul.


A avut mai multe slujbe din cele mai diverse, în timp ce încerca să îşi facă un nume. A început să devină cunoscut în 1988, după ce a jucat în serialul "Loving", pentru care s-a mutat la New York. Într-un interviu radio din 2013, Perry a declarat că a mers la 256 de audiţii pînă a obţinut un mare rol.


În anul în care a jucat în "Loving", Perry a obţinut un alt rol într-un serial, în "Another World".


Însă rolul vieţii sale a fost cel al băiatului rău Dylan McKay din producţia Fox "Beverly Hills 90210", lansată în 1990. Personajul lui Perry a devenit foarte popular, dar actorul a decis să părăsească serialul în cel de-al şaselea sezon, pentru a se distanţa de acesta. S-a întors însă în cel de-al nouălea sezon.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load