TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

A apărut încălțămintea cu apă sfinţită în talpă

A apărut încălțămintea cu apă sfinţită în talpă

Compania americană MSCHF a prezentat adidaşii „Jesus Shoes” (Încălţămintea lui Iisus Hristos). Despre aceasta scrie The Washington Post.


Baza pentru Jesus Shoes au servit adidașii Nike Air Max 97, ale căror tălpi cu bule erau umplute cu apă sfințită din rîul Iordan, iar șireturile erau decorate cu un crucifix.


Potrivit lui Daniel Greenberg, șeful departamentului de vînzări MSCHF, prietenul său a adus apă din Israel, după ce a sfințit-o în prealabil în biserică. Prin lansarea de noi articole, cei din companie au vrut să ia în derîdere cultura colaborărilor. „Ne întrebam cum va arăta un collab cu Isus Hristos? Deoarece eu sînt evreu, știam doar că a mers pe apă”, a spus Greenberg.


Înainte de a pune în vînzare Jesus Shoes, șase perechi de adidași au fost trimise spre revizuire bloggerilor YouTube, precum și rapperului A $ AP Rocky. După aceea, marți, 8 octombrie, la ora 11 dimineața, a apărut un anunț de vînzare pe site-ul de retail StockX pentru trei mii de dolari perechea.


În total, au fost realizate 24 de perechi de adidași, care au fost cumpărate în cîteva minute. MSCHF intenționează să lanseze pe piaţă Jesus Shoes la ora 11 în fiecare a doua şi a patra zi de marți a lunii.


Se remarcă faptul că Nike nu are nicio legătură cu proiectul, iar adidașii au fost cumpărați la prețul de piață din magazin.


În aprilie 2018, în presă s-a scris despre un locuitor al Regatului Unit, care și-a schimbat numele în pașaport pentru a deveni Iisus și a primi servicii gratuite pe toată durata vieții la magazinul de produse pentru îngrijirea bărbii.


Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Mai multe

Sondaj Toate

load