COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Se pregătește semnarea Acordului dintre Moldova și FAO privind asistența tehnică împotriva degradării solului

Se pregătește semnarea Acordului dintre Moldova și FAO privind asistența tehnică împotriva degradării solului

Guvernul de la Chişinău a aprobat semnarea Acordului cu Organizația Națiunilor Unite pentru Alimentație și Agricultură (FAO) pentru implementarea unui proiect în domeniul prevenirii degradării solurilor.

Decizia respectivă a fost publicată în Monitorul Oficial (MO) din 30 aprilie, transmite MOLDPRES.

Este vorba de Proiectul „Crearea unui mediu de politici favorabil pentru managementul integrat al resurselor naturale și implementarea unei abordări integrate pentru atingerea neutralității degradării solurilor în Moldova” (GCP/MOL/006/GFF).

Acordul dintre Guvernul Republicii Moldova şi FAO în vederea realizării Proiectului nominalizat reprezintă o înţelegere asupra asistenței tehnice care prevede prevenirea degradării solului în ţara noastră, prin gestionarea mai multor resurse.


Acordul privind implementarea proiectului de asistenţă tehnică va fi semnat de către lon Perju, ministrul Agriculturii, Dezvoltării Regionale şi Mediului, şi Raimund Jehle, reprezentantul Organizaţiei Naţiunilor Unite pentru Agricultură și Alimentație în R. Moldova.

În ultimii trei ani, FAO a asigurat ţării noastre sprijin prin implementarea mai multor proiecte la nivel naţional şi cinci proiecte la nivel regional, axate pe siguranţa alimentelor, sănătatea animalelor şi plantelor, protecţia împotriva secetei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load