TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Ministerul Finanțelor: Toți bugetarii își vor primi salariile

Ministerul Finanțelor: Toți bugetarii își vor primi salariile

Ministerul Finanțelor anunță că decizia Guvernului privind alocarea a 484,1 milioane de lei pentru acoperirea cheltuielilor de implementare a Legii privind sistemul unitar de salarizare în sectorul bugetar a fost publicată ieri în Monitorul Oficial.

Precizările sînt făcute în contextul apelurilor parvenite din partea autorităților publice locale privind neachitarea salariilor pentru luna octombrie, transmite NOI.md cu referire la jurnal.md.


„Mijloacele alocate vor acoperi necesarul pentru achitarea salariilor pentru lunile octombrie și noiembrie curent. Ministerul Finanțelor va asigura în regim de urgență acțiunile privind introducerea în Sistemul Informațional al Ministerului Finanțelor a sumelor alocate pentru a face posibilă achitarea salariilor începînd cu săptămîna viitoare”, se spune într-un comunicat de presă al instituției.

Totodată, cei de la Finanțe anunță că vor analiza și în continuare nivelul executării cheltuielilor de personal în instituțiile publice, pentru a interveni prompt cu propuneri de alocare a mijloacelor necesare.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load