COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

La Chișinău se va desfășura Forumul R.Moldova – SUA

La Chișinău se va desfășura Forumul R.Moldova – SUA

Reprezentanți ai companiilor din SUA vor veni la Chișinău în perioada 11-12 aprilie, pentru a participa la Forumul R.Moldova – SUA, notează Noi.md.

În cadrul evenimentului, participanții vor discuta despre potențiale parteneriate cu companii din Moldova în domenii precum: infrastructură, agro-business, energetică, TIC, etc.

În prima zi a evenimentului, reprezentanții Guvernului urmează să facă prezentări de țară și sectoriale pe importante domenii strategice: infrastructură, mediu de afaceri, facilități pe domeniul IT, potențialul investițional în turism. A doua zi va urma sesiunea de B2B, în cadrul căreia, companiile autohtone vor putea stabili contacte directe cu partenerii din SUA.


„Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii va oferi antreprenorilor din țara noastră ocazia să înțeleagă procesul derulării afacerilor cu SUA și atragerii investițiilor străine. De cealaltă parte, oamenii de afaceri americani vor cunoaște mai bine facilitățile fiscale și investiționale din Republica Moldova și sectoarele strategice”, a declarat Chiril Gaburici.

La rîndul său, Dereck J. Hogan, a menționat că „Este o bună oportunitate și ca cei mai buni oameni de succes din SUA, care vin în Republica Moldova, să meargă și la universitățile din țară pentru a împărtăși experiența din domeniul afacerilor, investițiilor, inovației. E important ca tinerii să se inspire direct de la oamenii de afaceri despre istoriilor lor de succes”.

Forumul Republica Moldova – Statele Unite ale Americii este organizat de către Ministerul Economiei și Infrastructurii, Serviciul Comercial al Ambasadelor SUA din Moldova, Romînia și Ucraina, Asociația Oamenilor de Afaceri din Moldova, Camera de Comerț și Industrie a RM, Agenția de Atragere a Investițiilor și Camera de Comerț Americană din Moldova.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load