COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cînd va fi asigurată independența operatorului sistemului de transport gaze din Moldova?

Cînd va fi asigurată independența operatorului sistemului de transport gaze din Moldova?

Separarea și asigurarea independenței întreprinderii „Moldovatransgaz” urmează să fie realizate în termenii stabiliți și finalizate efectiv pînă la sfîrșitul anului curent.

Această dispoziție a fost anunțată de către Președintele Consiliului de Administrare SA „Moldovagaz", Vadim Ceban, în cadrul ședinței de lucru în format lărgit, consacrate acestui subiect, transmite Noi md.

În ordinea de zi a acesteia au fost incluse evaluarea activelor „Moldovatransgaz”, elaborarea unei organigrame noi, optimizarea numărului angajaților, precum și planurile investiționale. În cadrul ședinței s-a convenit asupra creării grupurilor de lucru care se vor întruni săptămînal pentru discuții și identificarea soluțiilor pentru problemele de ordin tehnologic, economic și organizațional.


Potrivit serviciului de presă al „Moldovagaz”, asigurarea independenței operaționale și juridice a operatorului sistemului de transport de gaze naturale este prevăzută în Pachetul Energetic III al UE, care urmează să fie implementat în Moldova pînă la sfîrșitul anului curent.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load