COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Un templu vechi al extratereștilor, descoperit pe Marte (FOTO)

Un templu vechi al extratereștilor, descoperit pe Marte (FOTO)

Un vînător de OZN-uri este convins că pe o fotografie de arhivă realizată pe Marte de rover-ul NASA Curiosity a fost descoperită o structură veche extraterestră.

Susținătorii teoriei conspirației OZN-urilor au studiat fotografiile de pe Marte cu o vechime de zeci de ani în căutarea dovezilor prezenței extratereștilor, în ciuda tuturor semnelor că ei nu există. Cu toate acestea, vînătorul de OZN-uri, Scott Waring, este convins că a reușit să găsească dovada prezenței extratereștilor pe Marte în antichitate, anunță Express.

Ca argument, ufologul oferă o panoramă arhivată făcută Marte de rover-ul NASA Curiosity în cea de-a 595-a zi a aparatului pe Marte. Atenția lui Scott Waring a fost atrasă de o anomalie de o formă ciudată care strălucea pe un deal marțian pustiu.


Specialistul în OZN-uri a folosit o aplicație pentru a retușa fotografiile pentru a estima dimensiunea descoperirii sale. S-a dovedit că dimensiunea structurii este de 2x2 metri. Potrivit cercetătorului, mărimea extratereștilor care au folosit construcția antică nu depășea un metru și jumătate în înălțime.

Cu toate acestea, există o explicație mai rațională a descoperirii. Probabil că "templul extraterestru" găsit este doar un exemplu viu al pareydoliei. Pareydolia este o formă de apofenie - un efect psihologic care îi face pe oameni să vadă forme și modele recunoscute acolo unde acestea nu există.

Mai mult decât atât, la o examinare mai atentă, scepticii au descoperit că obiectul în cauză este în mod clar o bucată de stîncă sau pur și simplu o piatră mare stratificată.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
Mai multe

Sondaj Toate

load