Oamenii au dezvăluit secretele neașteptate ale prietenilor

Oamenii au dezvăluit secretele neașteptate ale prietenilor

Utilizatorii rețelei au vorbit despre secretele prietenilor, de care au aflat descoperind contului lor de pe Reddit. Ei au dezvăluit secretele celor dragi într-un thread, care a adunat mai mult de zece mii de comentarii.


FindingAlaska a recunoscut cum a descoperit într-o bună zi că prietena ei suferea de cîteva boli mintale. Utilizatoarea a aflat acest lucru din postările soțului prietenei acesteia, găsite din întîmplare, pe Reddit. După cum s-a dovedit, soția sa l-a înșelat și cuplul a divorțat, dar prietena aşa şi nu i-a dezvăluit adevărul lui FindingAlaska.


Utilizatorul Unbelievableople și-a adus aminte că a citit postările fratelui prietenei sale despre ura manifestată faţă de el. Înainte de aceasta, băiatul bănuia că rudele iubitei sale nu-l agreează, dar aceasta îi respinsese ipotezele.


Potrivit spuselor lui C6V6, pentru ea a fost o descoperire să vadă comentariile prietenului său sub postările cu porno. "El a scris sub acestea cuvintele pline de gingășie, pe care mi le adresa şi mie", se indigna fata.


Un alt utilizator a dat de account-ul Reddit al uneia dintre colegele sale, care ocupa o funcţie importantă și care primea salariu de trei ori mai mare decît el. Cu toate acestea, pe site, femeia se plîngea de lipsa de încredere în sine și de sentimentul de subevaluare.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load