Idei de cadouri pentru ziua de 8 martie

Idei de cadouri pentru ziua de 8 martie

Febra cadourilor pentru Ziua Internaţională a Femeilor a început. Dacă vi s-au epuizat ideile privind surprizele pe care aţi putea să le faceţi femeilor dragi din viaţa voastră, vă sugerăm cîteva în continuare.

Toate femeile adoră să fie răsfăţate, iar uneori nu pot fi mulţumite foarte uşor. sînt, însă, cîteva cadouri pe care fiecare doamnă şi le-ar dori. 

Se ştie că diamantele sînt cele mai bune prietene ale unei femei. Un bărbat nu va da niciodată greş cu un astfel de cadou. Cine are un buget mai mare, poate achiziţiona o bijuterie personalizată. 

O zi de răsfăţ este un cadou perfect, atît pentru iubite, cît şi pentru mame. O programare la un salon de înfrumuseţare, cu tratament complet ce include manichiură, pedichiură, coafat, masaj şi tratamente corporale este o surpriză inedită şi foarte utilă.

Puteţi opta şi pentru o minivacanţă de care să vă bucuraţi împreună. O escapadă într-o locaţie exotică poate fi o surpriză de neuitat pentru persoana dragă. 

O femeie poate rămîne impresionată şi dacă scapă de treburile casnice. O idee ar fi să angajaţi o menajeră pentru o zi. 

O femeie poate fi surprinsă şi dacă primeşte în dar o stea ce îi poartă numele. 

Indispensabile rămîn, însă, florile şi ciocolatele. Cu un buchet de orhidei şi bomboane de lux, ambalate în mod deosebit, bărbaţii pot avea la picioare femeile.

Iar cei care vor să fie mai orginali pot opta pentru un cadou hand made.

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load