Victor Chironda "declară război" sistemului de transport din oraş

Victor Chironda "declară război" sistemului de transport din oraş

Activistul civic Victor Chironda, cunoscut prin implicarea sa activă în problemele Chişinăului, a avut ieri, 23 ianuarie, o întrevedere cu primarul general interimar al capitalei, Silvia Radu, dar şi cu arhitectul-şef, Sergiu Borozan, notează NOI.md.


În cadrul discuţiilor, activistul civic şi-a prezentat studiul privind implementarea transportului alternativ, menţionînd că au fost stabilite şi alte întîlniri în vederea creării grupului de lucru propus în studiu.


„În cadrul întîlnirii le-am prezentat funcţionarilor studiul realizat şi am discutat despre principalele probleme ale sistemului de transport din oraş. Am constatat o deschidere a autorităţilor municipale pentru includerea transportului alternativ în documentele municipale strategice de dezvoltare a transportului. De asemenea, am stabilit întîlniri şi discuţii ulterioare pentru crearea grupului de lucru propus în studiu”, a scris Victor Chironda pe pagina sa de Facebook.


Activistul spune că Primăria s-a arătat deschisă pentru dezbaterea acestui subiect şi speră ca transportul alternativ să devină prioritate pentru administraţia oraşului.


 


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load