COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scuarul monumentului interpreților Doina și Ion Aldea Teodorovici, reparat

Scuarul monumentului interpreților Doina și Ion Aldea Teodorovici, reparat

Primăria municipiului Chișinău informează că scuarul monumentului interpreților Doina și Ion Aldea Teodorovici, de la intrarea principală în Parcul „Valea Morilor" a fost renovat, iar lucrările în acest sens au durat aproximativ o lună de zile.

Astfel, pentru confortul locuitorilor orașului, în scuar a fost amenajată o fîntînă arteziană, împrejmuită de 4 vaze de flori, iar suprafața a fost placată cu granit. De asemenea, aici a fost instalat iluminat nocturn și mobilier urban: bănci și coșuri de gunoi. Tot aici a fost renovată zona de acces spre monument.

„Deși ne aflăm într-o perioadă de criză, serviciile municipale își desfășoară activitatea zi de zi, în beneficiul locuitorilor capitalei. După ce vom depăși această situație cu restricții, cetățenii vor avea prilejul să viziteze un nou loc de atracție și odihnă în zona istorică a orașului. Încetul cu încetul, capitala noastră va renaște", a menționat primarul general, Ion Ceban.


Proiectul de reabilitare a scuarului monumentului de la intrarea principală în Parcul „Valea Morilor" a fost gestionat de Pretura sectorului Centru și implementat cu suportul unui agent economic care activează în preajmă.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load

Arhivă de ştiri