COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Scuarul Mihai Eminescu trebuie să fie modernizat, iar comercianții de acolo evacuați

Scuarul Mihai Eminescu trebuie să fie modernizat, iar comercianții de acolo evacuați

Scuarul Mihai Eminescu trebuie să fie modernizat, iar comercializarea lucrurilor artizanat urmează să fie făcută în alt loc. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, în cadrul ședinței Consiliului Municipal Chișinău. La ședința de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău au venit mai mulți comercianți care au lucrat ilegal și au cerut ca această pseudo piață să nu fie mutată, iar lucrările de reparație să fie anulate.

Această solicitare a provocat revolte în rîndul consilierilor, aceștia din urmă precizînd că în centrul vechi al capitalei nu există loc pentru comerț.

„Nu contează cine a votat pentru cine la alegeri – toți ați votat pentru schimbarea în bine în Chișinău și nu vrem haosul și trotuarele stricate, pe unde este imposibil de mers. Vom găsi un loc unde să lucrați în liniște, iar reparațiile vor fi făcute”, a punctat primarul.


Anterior, primarul general a propus ca acești comercianți să fie mutați pe strada pietonală, în spatele Catedralei. Luni, edilul va avea o întîlnire cu reprezentanții comercianților, pentru a discuta planurile de viitor.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load