COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria și MAI vor lua măsuri pentru interzicerea raliurilor ilegale

Primăria și MAI vor lua măsuri pentru interzicerea raliurilor ilegale

Reprezentanții Primăriei municipiului Chișinău și ai Ministerului Afacerilor Interne vor analiza măsurile comune necesare pentru combaterea raliurilor ilegale pe străzile municipiului Chișinău.

Primarul Ion Ceban a declarat astăzi, la ședința on-line a serviciilor municipalității, că grupul de lucru al Primăriei și MAI se va întîlni pentru a identifica măsurile necesare pentru a combate raliurile nocturne de pe străzile municipiului. ”Orașul nu este un loc pentru desfășurarea raliurilor. Solicit ca grupul de lucru să identifice măsuri ferme pentru combaterea acestor întreceri nesăbuite,” a spus edilul, transmite MOLDPRES.

Ceban a solicitat viceprimarilor Victor Chironda și Ilie Ceban să elaboreze, în maxim zece zile, acțiunile municipalității în acest scop, cum ar fi: elaborarea unei hărți pe care se desfășoară raliurile ilegale, instalarea de limitatoare de viteză, instalarea a mai multor camere video pentru monitorizarea inteligentă a traficului rutier.


Lilian Luca, reprezentantul Ministerului de Interne, a declarat că vinovatul accidentului din noaptea de 16 mai este reținut și în acest moment are loc documentarea procesuală.

Două persoane au decedat și mai multe au fost rănite într-un accident petrecut la intersecția străzii Ismail cu bulevardul Ștefan Cel Mare din municipiul Chișinău în noaptea de 16 mai. Accidentul, care a implicat mai multe automobile, s-a produs din cauza vitezei excesive și nerespectarea regulilor de circulație rutieră.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load