COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria se mută, iar sediul actual va fi transformat în muzeu

Primăria se mută, iar sediul actual va fi transformat în muzeu

Aparatul central al Primăriei Capitalei urmează să se mute într-un alt sediu de gen ”open space”, despre aceasta a anunțat în debutul ședinței serviciilor primăriei capitalei din această dimineață, primarul general al capitalei Ion Ceban.

”Primăria nu a fost și încă nu este transparentă și nici eficientă și nici aproape de oameni. Aparatul primăriei în scurt timp va pleca din această clădire. Ideea noastră este să plecăm într-un open space, într-un format corporativ, cu camere de luat vederi unde oamenii o să vadă ce facem și cu ce ne ocupă toată ziua”, a anunțat Ceban.

Totodată, acesta a menționat că actualul sediu al primăriei, care se află pe str. Ștefan Cel Mare, colț cu str. Vlaicu Pîrcălab va fi restaurată și ulterior transformat într-un muzeu.


”În scrut timp primăria urmează să fie digitalizată, toată de la servicii și finalizînd ceea ce facem pe intern de asta de azi unii specialiști vor veni în direcțiile dumneavoastră să verifice datele, începînd cu ghișeul electronic și finalizînd cu alte servicii”, a menționat edilul capitalei.

Ceban a făcut un apel către toți agenții economici care dispun de spații și care pot veni cu oferte către reprezentanții primăriei.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load