COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Primăria ar putea introduce permise speciale pentru călătoriile cu transportul public

Primăria ar putea introduce permise speciale pentru călătoriile cu transportul public

Comisia Națională pentru Situații Excepționale urmează să adopte o decizie pe marginea propunerii Primarului General de a introduce permise speciale pentru călătoriile cu transportul public pentru unele categorii de persoane.

Acest lucru a fost relatat de către edilul capitalei în cadrul emisiunii Loc de Dialog pe Radio Moldova, relatează Noi.md cu referire la aif.md.

Am solicitat călătoriile în transportul public în baza unor permise pentru categoriile de cetățeni care asigură funcționalitatea orașului. Este vorba despre angajații întreprinderilor și instituțiilor strategice cum ar fi Franzeluța, băncile, oficiile poștale și în mod obligatoriu pentru angajații domeniului sănătății și sferei sociale. Acest lucru este necesar pentru a se deplasa mai repede prin oraș, a spus Ceban.


Primarul le-a mulțumit tuturor medicilor pentru că fac totul ce le stă în puteri în lupta cu COVID-19. Edilul a îndemnat din nou toți cetățenii să respecte recomandările OMS și ale autorităților - să spele și să dezinfecteze mai des mîinile, să rămînă acasă, să respecte distanța și să nu tragă concluzii în baza informațiilor din surse neconfirmate.

Reamintim că Parlamentul Moldovei a instituit starea de urgență pentru 60 de zile.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load