COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Părinții trebuie să cunoască cum vor activa școlile de la 1 septembrie, declarație

Părinții trebuie să cunoască cum vor activa școlile de la 1 septembrie, declarație

Părinții trebuie să cunoască cum vor activa grădinițele și școlile de la 1 septembrie. În cadrul ședinței de astăzi a Primăriei Chișinău, edilul Ion Ceban a cerut ca pînă la 20 august toate instituțiile educaționale din capitală să-şi determine orarul după care vor activa de la 1 septembrie, iar acesta să fie făcut public.

„Fiecare școală va plasa informațiile pe site-urile instituţiilor şi pe chisinau.md, astfel ca părinţii şi cadrele didactice să fie la curent. Între timp primăria Chişinău depune maximum efort pentru a asigura condiţiile necesare în instituţiile educaţionale din capitală la redeschiderea acestora”, a precizat Ceban.

Mai mult, a fost elaborat Planul de acțiuni manageriale, care vine să reglementeze activitățile grădiniţelor, în contextul pandemiei Covid-19. Ceban spune că planul elaborat de municipalitate va fi unul național, la fel ca și Proiectul „Educație online”. Planul va servi drept ghid în instruirea personalului și părinților și va asigura respectarea tuturor cerinţelor recomandate de specialişti, pentru a nu răspîndi noul tip de virus în rîndul copiilor. Planul este publicat pe site-ul primăriei”, conchis primarul.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...

Sondaj Toate

load