Mai multe străzi din capitală au fost închise pentru reparație

Mai multe străzi din capitală au fost închise pentru reparație

Mai multe străzi din Capitală vor fi închise pentru lucrări de reparaţie a canalizării pînă la sfîrşitul anului.

În acest scop, din bugetul primăriei vor fi alocate trei milioane de lei. Este vorba despre mai multe porţiuni de drum din zona străzii Calea Basarabiei.

Astfel, va fi sistată circulaţia pe stradela Haltei, pe străzile Negreșteni și Tăbăcăria Veche,tronsonul cuprins între străzile Calea Basarabiei și Pașcani. La fel, șoferii nu vor avea acces pe strada Haltei, tronsonul cuprins între străzile Tăbăcăria Veche și Calea Basarabiei."Într-adevăr lucrările sînt de avengură, sînt lucrări foarte mari de accea Direcţia Construcţii capitale a solicitat un termen mai îndelungat. Totodată Direcţia Transport va monitoriza atent mersul acestor lucrări şi vom interveni atunci cînd se încalcă termenii sau lucrările se petrec necalitativ şi de durată", a spus Vitalie Butucel, vicedirector Direcţia Generală Transport Public şi Căi de Comunicaţie.Potrivit vicedirectorului Direcţiei Transport a Capitalei, Vitalie Butucel, străzile vor intra în reparaţie pe rînd, pentru a nu crea incomodităţi şoferilor şi locuitorilor din zonă. Lucrările au început în 1 februarie.

"Fiecare lucur care se face trebuie să ne dăm bine seama că trebuie să suportăm şi noi careva dezavantaje. Principalul să se facă, asta este important.""Eu cred că este spre bine. Cu cît mai repede cu atît mai bine.""Toţi oamenii se plîng de strada asta. Au început deja lucrările, trebuie să le termine deja odată dezastrul acesta."

 

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load