COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Lucrările de infrastructură din capitală: Unde și cum se lucrează la această oră

Lucrările de infrastructură din capitală: Unde și cum se lucrează la această oră

Poate mulți nu știu cum arată capitala, dar se lucrează și se depune efort în fiecare zi, în toate sectoarele capitalei. Cel puțin asta spune primarul general Ion Ceban, care într-o postare pe pagina sa de Facebook, acesta plasat mai multe fotografii cu etapele de lucru pe mai multe șantiere din capitală, unde se lucrează astăzi.

Ceban afirmă că după ce s-a pus primul strat de asfalt, astăzi, pe strada Dante Alighieri s-a așternut stratul de uzură. Urmează să fie amenajate trotuarele.

La fel, continuă lucrările de reabilitare a apeductului de pe strada Albișoara. Astfel, este schimbată rețeaua de apeduct cu diametrul de 500 mm, în perimetrul străzilor Mihai Viteazu și Petru Rareș.


„Lucrările de curățare a albiei rîului Bîc sînt în plină desfășurare. Pînă la sfîrșitul verii, segmentul dintre str. M. Viteazu și Feredeului trebuie să fie finalizat. Costul total al proiectului în sumă de 3.5 milioane de lei este pentru a curăța peste 2 km din albia rîului, bani prevăzuți din bugetul municipal. În sfîrșit putem vedea rîul fiind înlăturați arbuștii, dar și nămolul și deșeurile lăsate”, spune edilul.

Totodată, continuă acțiunile de curățare a albiei rîului Durlești, unde urmează să fie ridicat podul din strada Gheorghe Codreanu, pentru a crește capacitatea acestuia, iar apa să se ducă mai repede.

„Dar și alte lucrări se se efectuează, pentru face ca orașul să prospere: renovarea Parcului „Alunelul”, construcția Stației de Epurare, trotuare de pe str. Moscova, Aleea Mircea cel Bătrîn etc”, a punctat Ceban.

Primarul general a mai adăugat că zilnic, se depune stăruință pentru a face Chișinăul un loc mai modern.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load