COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Ion Ceban: „Să ajutăm ca fiecare copil să aibă acces la educație”

Ion Ceban: „Să ajutăm ca fiecare copil să aibă acces la educație”

Ieri, 20 aprilie, a fost lansat proiectul Educație Online care presupune o platformă de învățare la distanță și care conține circa 6000 de lecții video pentru elevii claselor I-XI.

Astăzi, în cadrul ședinței operative a primăriei Chișinău, Ion Ceban s-a arătat mîndru de această realizare, menționînd că toate eforturile despuse vin doar în favoarea copiilor, care merită să aibă dreptul la educație, chiar și în această perioadă.

„Am lansat proiectul de educație online, vrem să realizăm și mai mult, să-l dezvoltăm. Este vorba despre copiii noștri. Să ajutăm ca fiecare copil să aibă acces la educație. Biblioteca va conține 2500 de lectii, apoi 4500, la 15 discipline. Le mulțumesc profesorilor și celor care s-au implicat pe partea de coordonare. La această etapă sînt 300 de videouri pe educatieonline.md, alte peste 800 sînt în proces de prelucrare, montare”, a declarat Ion Ceban.


Potrivit edilului, la moment, se întreprind toate măsurile necesare, astfel încît acest produs să fie util pentru fiecare localitate. Ion Ceban urmează să aibă o întrevedere cu responsabilii de la Consiliul Coordonator al Audiovizualului, cu care vor conveni ca lecțiile să fie difuzate și la televizor - pe minimum 24 de canale.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load