TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

În 2020 primăria anunță reparații capitale a mai multor străzi

În 2020 primăria anunță reparații capitale a mai multor străzi

Managerii Direcției Transport public și căi de comunicație și ai Direcției Locativ-comunale și amenajare au prezentat planurile de activitate pentru anul 2020, anunță Primăria municipiului Chișinău.

La capitolul reparația și întreținerea drumurilor, pe parcursul anului curent sînt planificate reabilitarea capitală a străzilor: Ion Creangă, str. 31 August 1989, str. Tighina; precum și lucrări de proiectare a străzilor: Mesager, str. Bucovina, str. Transnistria, str. Industrială și str. Lunca Bîcului.


În perioada de referință va fi renovat podul din strada Mihai Viteazul și modernizată infrastructura intersecțiilor din Capitală.

De asemenea, au fost stabilite ca obiective organizarea licitațiilor pentru asamblarea și procurarea noilor unități de transport: troleibuze și autobuze, precum și implementarea proiectului „Sistemul de tichetare electronică în transportul public municipal de pasageri”.

Totodată, prioritar pentru regia locativ comunală în anul curent sînt implementarea proiectelor de întreținere și reparație a fondului locativ municipal, salubrizarea teritoriului, amenajarea stațiilor de transport public, reparația curentă și capitală a clădirilor, modernizarea ascensoarelor, întreținerea spațiilor verzi, instalarea terenurilor de joacă pentru copii și a celor sportive. Un alt obiectiv este construcția stației de prelucrare a levigatului de la poligonul municipal de deșeuri din comuna Țînțăreni, scrie Noi.md cu referire la cotidianul.md.

Primarul general, Ion Ceban, a solicitat raportorilor maximă responsabilitate în realizarea obiectivelor asumate, astfel ca planurile de activitate să fie executate în termen, iar pe domeniile unde sînt înregistrate sesizări din partea cetățenilor să se intervină prompt.

De monitorizarea planurilor de activitate, precum și de evitarea blocajelor în implementarea proiectelor asumate vor fi responsabili membrii cabinetului primarului general.

Menționăm că săptămînal, șefii subdiviziunilor municipale vor prezenta rapoarte privind planurile de activitate pentru anul 2020.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load