COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Detalii noi despre protestul veteranilor de astăzi: Nouă persoane, reținute

Detalii noi despre protestul veteranilor de astăzi: Nouă persoane, reținute

Nouă participanți la protestul veteranilor, care s-a desfășurat astăzi, au fost reținuți, audiați și după care eliberați de poliție. Doi dintre aceștia au fost transportați la Spitalul de Urgență, pentru că s-ar fi constatat că au febră. Precizările vin din partea poliției capitalei care a organizat o conferință de presă în acest scop.

Potrivit reprezentanților IGP, manifestanții au fost reținuți după ce ar fi devenit violenți cu oamenii legii, scrie agora.md.

„Poliția a manifestat loialitate din momentul în care ultimii au manifestat un comportament violent față de polițiști. Nu au dreptul să recurgă la violență asupra angajaților poliției”.


Totodată, poliția precizează că aceștia au fost eliberați, însă riscă să fie sancționați pentru acțiuni violente. Cu o pedeapsă se vor alege și organizatorii protestului care ar fi permis acțiunile violente și nu ar fi asigurat respectarea măsurilor epidemiologice. Doi combatanți au fost transportați la spital, întrucît oamenii legii ar fi constatat că au febră. În acest caz a fost deschis dosar penal.

Precizăm că deputatul Platformei DA, Chiril Moțpan, a declarat în cadrul ședinței Parlamentului că cinci manifestanți au fost reținuți și duși la Sectorul de Poliție Buiucani

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load