COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cu un pas înainte de libertate. Transportul public din capitală, sistat

Cu un pas înainte de libertate. Transportul public din capitală, sistat

Primăria municipiului Chișinău informează că vineri, sîmbătă și duminică (01-03 mai, a.c.), transportul public municipal, troleibuze și autobuze, va fi sistat.

Măsura este aplicată în scopul prevenirii răspîndirii infecției COVID-19 în rîndul locuitorilor municipiului Chișinău.

Totodată, informăm că de luni, 04 mai 2020, activitatea troleibuzelor și autobuzelor va fi reluată în regim obișnuit, pe durata întregii zile, cu prezența taxatorilor și achitarea biletului de călătorie.


De asemenea, în vederea reducerii riscului epidemiologic de transmitere a infecției COVID-19, începînd cu data de 4 mai 2020, în mijloacele de transport în comun din municipiul Chișinău, devine obligatorie acoperirea feței (nas, gură) cu mască, inclusiv măști improvizate sau alte materiale de protecție de unică folosință sau reutilizabile (fulare, eșarfe sau alte articole vestimentare).

Nerespectarea prevederilor/măsurilor stabilite de Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, constituie pericol pentru sănătatea publică și va servi drept temei de tragere la răspundere contravențională și/sau penală a persoanelor vinovate.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load