TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Concursul privind decorarea pasajului subteran din bd. C. Negruzzi, prelungit

Concursul privind decorarea pasajului subteran din bd. C. Negruzzi, prelungit

Termenul de desfășurare a concursului pentru decorarea cu picturi murale a galeriei pasajului subteran din bd. Constantin Negruzzi 10/1, sectorul Centru al capitalei, se extinde cu o săptămână.

Astfel, pînă pe 7 august Administrația publică locală Chișinău oferă posibilitatea celor care deja au aplicat la concurs să-și completeze dosarul depus, conform Regulamentului stabilit, precum și altor candidați interesați de a se înscrie în competiție și de a contribui la promovarea valorilor estetice ale Capitalei.


La concurs sunt invitați să participe artiști de profilul: arte vizuale, pictură de șevalet (pânză), pictură murală, design grafic, ilustratori, graffitieri, artiști 3D, precum și profesori și studenți ai instituțiilor de profil din capitală.

Schițele prezentate trebuie să reprezinte creația proprie a autorului și să corespundă parametrilor și coloristicii actuale a pereților din pasajul subteran.

Schițele propuse pentru concurs, realizate în format electronic sau pe orice alt tip de suport, la discreția autorului, în conformitate cu desfășurata pereților, vor fi expediate la adresa de e-mail: primaria@pmc.md, cu mențiunea "Caractere urbane".

Executarea picturilor în pasajul pietonal subteran este prevăzută pentru 26-30 august 2019.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load