Cele mai îndrăgite magazine și cafenele din copilărie și tinerețe din Chișinău! (FOTO)

Cele mai îndrăgite magazine și cafenele din copilărie și tinerețe din Chișinău! (FOTO)

Utilizatorii rețelelor sociale postează activ fotografii cu magazinele și cafenelele lor preferate din Chișinău în perioada copilariei și tinereții, își amintesc cu nostalgie de acele vremuri și împărtășesc impresiile de neuitat.


Multe dintre aceste fotografii au fost publicate în grupul "Chișinăuienii" pe rețeaua socială Facebook. Din aceste fotografii și discuții în rețea, putem afla unde a fost cea mai delicioasă înghețată din oraș, unde era foarte greu de ajuns acolo și trebuia să stai la rînd foarte mult, în care cafenele și restaurante se organizeau mai des nunți, zile de naștere și alte evenimente importante.


În special, acestea sînt fotografii cu:


Cafeneaua Minutka (situată în locul cafenelei" Înghețată" de pe strada Lenin)Cafeneaua "La Răscruce" (la ieșirea din oraș)Cafeneaua "Sănătate" de pe bulevardul TineretuluiCafeneaua "Liner"
Cafeneaua «Встреча»Magazinul "Grădina Moldovei"Magazinul "Rîșcanovca" (legume, fructe, sucuri)Magazinul" Progress"," Ocean", cafeneaua "Aurica"
Restaurantul "Struguraș" de pe șoseaua KotovskMagazinul de pîine de la Sculeni etc.Restaurantul "Doina"Magazinul "Ionel"Magazinul "Melodia"Intrarea în Piața Centrală din partea străzii Bender (Tighina)Cafeneaua din sectorul Botanica în parcul Valea Trandafirilor. Era foarte greu să ajungi la "bord", trebuia să stai foarte mult timp la coadă.Cei interesați, pot trimite redacției (intreaba@noi.md) fotografii din arhiva personală cu locurile lor preferate din Chișinău în perioada copilăriei și tinereții și își pot împărtăși impresiile, care vor fi publicate neapărat.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load