COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine va Câștiga Titlul de Mașina Anului în Europa 2020 și Cum Puteți Face Profit din Asta? ©

Cine va Câștiga Titlul de Mașina Anului în Europa 2020 și Cum Puteți Face Profit din Asta?

În fiecare an, marii producători de automobile se bat pentru titlul de Mașina Anului, o performanță ce nu doar îi validează ca producători de top, dar stimulează intens vânzările respectivului model. Și, ca orice alt eveniment important al anului, casa de pariuri online 1xBet vă oferă posibilitatea de a face profit prin a ghici cine va câștiga acest titlu în 2020.

Nu trebuie să fiți un expert în pariuri online pentru a vă încerca norocul cu acest eveniment. Iar cum mulți pariori au cel puțin o mașină, pronosticurile pot veni foarte ușor. La fel ca în fiecare an, competiția este foarte strânsă și producători de mașini din toată lumea intră în această cursă. Mazda, Skoda, BMW, Renault, Toyota, Nissan sau Seat sunt producătorii auto care se aliniază la startul cursei pentru acest trofeu în 2020.

Casa de pariuri 1xBet vă oferă o cotă de 4 pentru ca modelul Mazda CX-30 să fie câștigătorul titlului de Mașina Anului în Europa în 2020 iar dacă și dumneavoastră simțiți că această mașină are șanse bune, puteți profita de această cotă foarte bună.

Luați în considerare că pentru a participa în cursa pentru acest titlu ce este și subiectul liniilor de go bet pariuri, mașinile trebuie să fie lansate în ultimele douăsprezece luni înaintea decernării premiului și principalele criterii pe care se bazează jurații atunci când iau decizia sunt:

  • Design
  • Confort
  • Siguranță
  • Economie
  • Manevrabilitate
  • Performanță
  • Funcțonalitate
  • Emisii Poluante
  • Satisfacția clienților
  • Preț

O altă condiție ca mașinile să intre în concurs este ca modelul să fie disponibil în cel puțin 5 țări Europene și volumul total al vânzărilor să ajungă la cel puțin 5000 de unități pe an. Un vot simplu este folosit pentru alegerea listei scurte de 7 mașini. Apoi, fiecare membru al juriului dispune de 25 de puncte pe care le împarte între cele 7 modele de pe lista scurtă. Modelul ce adună cele mai multe puncte după ce votul se termină, câștigă titlul.

Totul este foarte transparent în procesul de votare, votul este public și jurații trebuie să își expună motivele și nu se poate să existe egalitate.

Cotele oferite de bet pariuri 1xBet sunt foarte atrăgătoare, exemplul de mai sus fiind cota cea mai mică pentru mașina cu cele mai multe șanse de a câștiga titlul în acest moment. Dar, dacă sunteți de părere că o altă mașină din variantele oferite de 1xBet are șanse mai bune, cota dumneavoastră poate ajunge până la 15.

Înscrieți-vă chiar acum la 1xBet și faceți profit folosindu-vă de pasiunea dumneavoastră pentru mașini și cotele extraordinare oferite de această casă de pariuri online!Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load