COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Business Office de la Moldtelecom – soluția potrivită pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicații a afacerilor mici și mijlocii ©

Business Office de la Moldtelecom – soluția potrivită pentru dezvoltarea infrastructurii de comunicații a afacerilor mici și mijlocii

Antreprenoriatul este considerat în toată lumea o forță motrice a economiei naționale, întreprinderile mici și mijlocii reprezentând pilonul de bază a durabilității și sustenabilității dezvoltării acesteia. Iar acum, mai mult ca niciodată, afacerile necesită susținere pentru a se adapta noilor realități economice.

Pentru încurajarea spiritului antreprenorial și pentru digitalizarea mai rapidă și ușoară a afacerilor locale, Moldtelecom lansează Business Office - o soluție completă pentru setarea infrastructurii de comunicații a companiilor mici și mijlocii.

Acum, dispui de toate instrumentele pentru o gestionare eficientă și cu succes a afacerii tale. Business Office de la Moldtelecom îți oferă la doar 350 lei pe lună, o platformă completă pentru setarea propriei rețele locale de comunicații, cu servicii fixe și mobile într-un singur pachet.

Echipamentul oferit prin soluția Business Office conține 4 porturi LAN care îți permit să conectezi prin UTP până la 4 computere, să creezi zonă WIFI și adițional să conectezi un modem 3G/4G. Ca rezultat, primești servicii fixe precum Internet fix în bandă largă cu trafic nelimitat și o linie de telefonie fixă.

Pentru ca soluția să răspundă la maximum necesităților de afacere, Business Office are integrate și 2 abonamente de telefonie mobilă care conțin minute nelimitate în rețeaua Unite și Moldtelecom, câte 100 minute naționale sau 10 minute internaționale, 50 SMS-uri și câte 1 GB de trafic internet mobil. În plus, primești serviciul CUG inclus, pentru convorbiri nelimitate pe mobil și fix între angajații companiei.

Și asta nu e tot, Business Office oferă și serviciul Fax prin email fără costuri adiționale, iar la solicitare pachetul poate fi completat cu serviciile Virtual PBX și Televiziune Digitală.

Cu Business Office de la Moldtelecom afacerea ta are baza necesară pentru o dezvoltare digitalizată.

Bucură-te de maximum de beneficii, soluții flexibile și o gamă de servicii adaptate pentru orice afacere.

Moldtelecom, operatorul numărul 1 în servicii integrate.

Urmărește-ne pe Odnoklassniki, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Advertorial.

Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load