COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Umorul pe post de ajutor. Băieții de la Comedy Zebra Show vor susține un stand-up online caritabil

Umorul pe post de ajutor. Băieții de la Comedy Zebra Show vor susține un stand-up online caritabil

Băieții de la Zebra Show, Pavel Sîrbu, Civirjic Ivan, Iuhtimovschi Eugen și Dumitru Roman alias Baton, vor susține un eveniment online caritabil, „#210. Umor în Ajutor”.

„#210. Umor în Ajutor” va aduce hazul în casele celor care au nevoie să iasă din monotonia preocupărilor cotidiene. Dar, dincolo de umorul de care avem cu toții nevoie și care va fi asigurat de îndrăgiții băieți de la ComedyZebra Show, stă și o cauză nobilă. Scopul evenimentului este acela de a colecta mijloace bănești pentru a asigura pe timp de pandemie prânzuri zilnice persoanelor dezavantajate din municipiul Chișinău. Donând doar 210 lei, puteți ajuta un om bătrân să primească aceste prânzuri timp de o săptămână, direct la domiciliu. Tot ce trebuie să faceți ca să contribuiți la campania „Comunitatea Contează" pe site-ul iTicket

Evenimentul este organizat de Asociația Națională a Restaurantelor și Localurilor de Agrement din Republica Moldova, MĂR și iTicket, în colaborare cu Fundația Regina Pacis și Inițiativa Împreună Împotrivă Covid-19 / Инициатива Вместе Против Covid-19. De mai bine de o lună, prin intermediul campaniei #210. Comunitatea Contează!, persoanele dezavantaje primesc zilnic câte un prânz cald la domiciliu.


„Dorim să susținem și în continuare beneficiarii campaniei și să fim mai aproape de întreaga comunitate. Și ne-am gândit că, prin umor și bunătate, putem depăși toate greutățile. Astfel, prin zâmbet, vom oferi ajutor persoanelor în etate, dar și celor nevoiașe”, susțin organizatorii evenimentului.

Evenimentul se va desfășura LIVE joi, 7 mai, ora 19:00, pe paginile de Facebook iTicket, ComedyZebra Show, Privesc.Eu.

Pagina de Facebook a evenimentului o găsiți aici.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load