Transnistria stiri: 1391
Preşedintele stiri: 4024

Campania "Hai acasă de Crăciun" s-a finalizat cu un concert grandios la Cimișlia

13 ian. 15:00   Societate
3310 0

Campania guvernamentală "Hai acasă de Crăciun" s-a finalizat ieri cu un concert grandios la Cimișlia

Cele mai calde felicitări tuturor artiștilor care au cîntat din toată inima și sincere felicitări organizatorilor acestui eveniment de amploare!

După cum s-a relatat, ieri, la Cimișlia, în cadrul campaniei guvernamentale „Hai acasă de Crăciun” сu un program de excepție au evoluat Capela Corală Academică „Doina” și Orchestra Simfonică a Filarmonicii Naționale „Serghei Lunchevici”.

Prezent la eveniment, împreună cu ministrul Culturii, Sergiu Prodan, prim-ministrul Dorin Recean a subliniat că, în acest an, sărbătorile de iarnă au ajuns în diferite regiuni ale țării, printr-un șir de evenimente artistice. Mai mult, datorită Ministerului Culturii, campania guvernamentală s-a bucurat de un mare succes.

„Am reușit să aducem acasă oamenii noștri talentați care, în toată această perioadă, au creat un spirit festiv în comunități și au transmis, prin cîntece, dansuri și tradiții de care sîntem mîndri, emoția sărbătorilor de iarnă”, a spus premierul Dorin Recean.


Începînd cu 17 decembrie 2023, în întreaga țară s-au desfășurat 32 de spectacole artistice, cu participarea Ansamblului de cîntece și dansuri populare „Fluieraș”, formațiilor „Milenium”, „Mugurel”, „Noroc” și ansamblului „Joc”.

0
0
0
0
3

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?