COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

Cine a devenit noul șef al direcției de poliție al autonomiei Găgăuze?

Cine a devenit noul șef al direcției de poliție al autonomiei Găgăuze?

Noul șef al departamentului de poliție al autonomiei găgăuze, Oleg Cebotari, a fost prezentat echipei. Pentru aceasta la Comrat a sosit ministrul interimar al Afacerilor Interne, Ianuș Erhan, transmite Noi.md.

Reprezentantul Ministerului Afacerilor Interne al Moldovei a menționat că Oleg Cebotari se bucură de o înaltă reputație profesională.

„Noul conducător are o experiență vastă în aplicarea legii. A fost ofițer de urmărire penală și a lucrat în calitate de procuror mai mulți ani. Cebotari se bucură de sprijinul conducerii Ministerului Afacerilor Interne, al Inspectoratului General al Poliției, al Inspectoratului Național de Investigații”, a declarat Ianuș Erhan.


Bașcanul Găgăuziei, Irina Vlah, și-a exprimat încrederea că ofițerii de poliție, sub conducerea lui Oleg Cebotari vor conlucra eficient.

„Noi avem încredere în Oleg Cebotari și, în același timp, punem mari speranțe în noul conducător. Găgăuzia ar trebui să devină un exemplu pentru întreaga țară de menținere a ordinii publice și de protejare a cetățenilor”, a spus Irina Vlah.

Oleg Cebotari a fost propus în funcția de șef al direcției de poliție din Găgăuzia de către bașcanul Irina Vlah și aprobat de Adunarea Păpulară din Găgăuzia în cadrul ședinței din 11 septembrie.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load