X 
Transnistria stiri: 1423
Eurovision stiri: 508
Preşedintele stiri: 4002

În ciuda problemelor, Zimbru Chişinău va juca în noul sezon al Diviziei Naţionale

28 feb. 2019,, 16:40   Sport
2344 0

Preşedintele clubului Nicolae Ciornîi a anunţat că, deşi au mari probleme financiare, galben-verzii vor alinia o echipă pentru evoluţia în campionat, dar şi în Cupa Moldovei în 2019.

Formaţia va fi alcătuită aproape în totalitate din discipolii clubului din strada Butucului.

"Clubul de fotbal Zimbru a fost, este şi va fi. Avem băieţi extraordinari. Tineretul nostru niciodată nu ne-a dezamăgit", a spus Nicolae Ciornîi, preşedintele FC Zimbru Chişinău.

Antrenor principal al echipei a rămas Sorin Colceag, care a pregătit băieţii şi în sezonul precedent, începînd din august. El va avea la dispoziţie un lot de aproximativ 40 de jucători.

Nicolae Ciornîi a declarat că Zimbru Chişinău va lansa o companie de sponsorizare pentru a atrage noi finanţatori. Clubul va vinde şi abonamente pentru întreg sezonul competiţional.


Pe 10 martie, pentru a-şi demonstra afecţiunea faţă de suporteri, Zimbru va organiza un meci între legendele clubului şi legendele echipei naţionale a Republicii Moldovei.

Tot în acea zi, clubul planifică să organizeze un meci amical al echipei principale cu o formaţie din străinătate. Prima etapă a Diviziei Naţionale este programată pentru 16 şi 17 martie.

0
0
0
0
0

Adăuga comentariu

500

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

La ce etnie vă atribuiți?