Un cosmetolog a dezvăluit secretul frumuseții (VIDEO)

Audio
Un cosmetolog a dezvăluit secretul frumuseții (VIDEO)

Aspectul fizic este un lucru important pentru oricine, și pentru bărbați, dar mai ales pentru femei, dintre care cele mai multe visează la ”tinerețe fără bătrînețe și viață fără de moarte”.


Nu întotdeauna e ușor să alegem o meserie și să urmăm o carieră. De multe ori ne alege ea pe noi, datorită conjuncturii sau influențelor exterioare.


Meseria de cosmetician este asemănătoare celei de artist, împlinind sufletește persoana care o practică. Meseria de cosmetician este una frumoasă, care aduce satisfacţii prin faptul că se vede foarte rapid rezultatul efortului depus, precum şi mulţumirea clientelor. Un cosmetician trebuie să aibă dorinţa de a sfătui, a ajuta şi de a face bine celor din jur. Pentru îndeplinirea acestora, este nevoie de bune abilităţi de comunicare şi socializare.


Azi, la „Omul și Profesia” o vom cunoaște pe Natalia Spatari, cosmetolog, care își iubește la nebunie meseria și a acceptat cu drag sa ne povestească despre aceasta.Alte reportaje din proiectul ”Omul și Profesia” puteți găsi aici.


Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load