COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Un autobuz cu pasageri din Italia a rămas blocat la vamă

Un autobuz cu pasageri din Italia a rămas blocat la vamă

Un autobuz cu pasageri din Italia este blocat la vamă. Potrivit premierului Ion Chicu în autobuz se află persoane cu simptome caracteristice coronavirusului de tip nou.

"Probabilitatea apariției unor cazuri noi este foarte mare. Actualmente, la un punct terestru de trecere a frontierei de stat, este examinat/blocat un autobuz cu pasageri din Italia, în care se află persoane cu simptome caracteristice acestei boli. Vom veni ulterior cu informații detaliate privind acest caz.", a scris Ion Chicu pe pagina sa de Facebook, transmite NOI.md cu referire la publika.md.

Amintim că ţara noastră se află în alertă de Cod Portocaliu de Covid-19. Anunţul a fost făcut în această dimineaţă în cadrul sedinței Comisiei naționale extraordinare de sănătate publică, Ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale Viorica Dumbrăveanu.


Totodată, MSMPS a anunțat sîmbătă seara primul caz de infectare cu noul conoravirus în Republica Moldova. Victima este o femeie în vîrstă de 48 de ani care s-a întors aseară din Italia.

Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load