Ucraina întărește securitatea frontierei cu Moldova

Ucraina întărește securitatea frontierei cu Moldova

La frontiera ucrainiano-moldovenească din regiunea Vinnițase creează noi unități de frontieră pentru a crește densitatea gărzilor, aflate la frontiera statului.


Informația i-a fost oferită corespondentului Ukrinform, a anunțat secretarul de presă al Detașamentului de frontieră Mogilev-Podolski LiudmilaKaterinici, relatează Noi.md


"La granița ucrainiano-moldovenească, pe teritoriul a trei raioane ale regiunii Vinnița: Mogilev-Podolski, Iampolski și Pescianski, în scopul măririi densității efectivului de frontieră pentru asigurarea securității la frontiera Mogilev-Podolski va fi suplimentat numărul grănicerilor detașamentului. Vorbim despre detașamentele serviciului de frontieră "Iaruga", "Mihailovka" și "Grabararevka", a comunicat LiudmilaKaterinici.


Potrivit spuselor ei, crearea noilorsubdiviziuni este una dintre sarcinile strategice definite în Concepția de dezvoltare a Serviciului de Stat Grăniceri al Ucrainei. În plus, pe parcursul reformei, din contul reducerii numărului funcționarilor aparatului administrativ, va crește numărul grănicerilor care vor proteja frontiera de stat cu Moldova.


Deschiderea de noi subdiviziuni de frontieră va avea loc pe parcursul trimestrelor 2-3 ale anului curent.


Citește-ne pe Telegram, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load