Toate localitățile sînt reconectate la energia electrică

Toate localitățile sînt reconectate la energia electrică

Conform datelor operative colectate de la furnizorii de energie electrică, către dimineața zilei de 22 ianuarie toate localitățile din țară au fost reconectate la energia electrică, notează NOI.md, cu referire la datele DSE.

Totodată, potrivit Administrației de Stat a Drumurilor, la lucrările de curățare a traseelor au fost implicate 178 de unități de tehnică cu 436 de muncitori. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) al MAI au efectuat lucrări de deblocare a mijloacelor de transport pe drumuri din raioanele Telenești și Hîncești. În apropiere de localitatea Bănești, raionul Telenești, pompierii au tractat un autobuz derapat de pe traseu, iar în apropiere de Vadul-Leca, salvatorii au scos un tractor dintr-un șanț.

La Hîncești pompierii au fost alertați pentru a debloca un automobil care a derapat de pe traseu. În lucrările de prevenire și lichidare a situațiilor de risc au fost antrenați 68 de salvatori și pompieri cu 16 unități de tehnică. Pe parcursul ultimelor 24 de ore, angajații IGSU au intervenit pentru acordarea ajutorului în 13 situații.

Citește-ne pe Twitter, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter

Mai multe

Sondaj Toate

load