COVID-19 în MOLDOVA  Mai multe detalii

TEMELE PRINCIPALE Toate Știrile

mai multeminimizează

Suspecție de coronavirus în Transnistria: Un sector, plasat în carantină

Suspecție de coronavirus în Transnistria: Un sector, plasat în carantină

Două femei din stînga Nistrului au fost spitalizate cu suspecție de coronavirus, după ce au mers în pelerinaj la Mănăstirea Poceaev în Ucraina.

Potrivit surselor din stînga Nistrului, noaptea, două rezidente ale satului Varnița au fost internate de urgență în spitalul din Chișinău cu simptome de infecție cu coronavirus.

„După cum s-a dovedit, pe 13 martie, femeile s-au întors din Ucraina. Au petrecut 4 zile într-una din mănăstirile ortodoxe ale unui stat vecin. În timpul pelerinajului, au călătorit cu mașina cu alte două persoane, la una dintre care i-a fost confirmat ieri diagnosticul de infecție cu coronavirus în Moldova”, se arată în comunicatul miliției transnistrene.


În același timp, așa-zisele autorități din stînga Nistrului au decis să suspende circulația autobuzului de rută numărul 7.

„Autobuzul numărul 7, care de la această dimineață trebuia să circule pe ruta Lipkany (KPP) - Nord, cu oprire la Varnița, a fost îndepărtat urgent de pe linie. Această decizie a fost luată în această dimineață de către sediul operațional din motive obiective”, se mai arată în comunicat.

În aceste clipe, autoritățile trasnistrene decid problema blocării temporare a comunicării cu sectorul Nord din Tighina.

Amintim că ieri șeful statului a declarat că patru cazuri noi de import cu Covid-19 din Ucraina, înregistrate pozitiv, sînt la persoane care au plecat în pelerinaj la Mănăstirea Poceaev.

Urmărește-ne pe Facebook, dacă vrei să afli mai multe

Ați găsit o eroare în text? Marcați-o și tastați Ctrl+Enter


Știrile partenerilor noștri
loading...
Mai multe

Sondaj Toate

load